Hour of Code 2016

Hour of Code 2016

Hour of Code este un eveniment global organizat în fiecare an de către fundația Code.org (https://hourofcode.com/ro). Anul acesta, în cadrul săptămânii mondiale Hour of Code, am plăcerea să organizez împreună cu colegul Mihai Tătăran de la Avaelgo (General Manager și Microsoft Azure MVP), un eveniment deosebit adresat atât elevilor de gimnaziu și liceu cât și studenților.

Mâine, 7 decembrie 2016, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, vom susține două sesiuni de prezentări care au drept unic scop introducerea elevilor de gimnaziu și liceu precum și a studenților în lumea fascinantă a tehnologiilor IT. Intrarea este liberă, iar evenimentele se adresează tuturor celor care doresc să intre în contact cu ceea ce se întâmplă în lumea dinamică a IT-ului. Și credeți-mă, veți avea ce vedea! :) :) :)

Programul este după cum urmează:

Sesiunea 1 - ora 13:00, adresată elevilor de gimnaziu și liceu

Sesiunea 2 - ora 18:00, adresată studenților (de la toate universitățile, facultățile și specializările din Timișoara :) )

În cadrul celor două sesiuni, eu și Mihai vom susține aceleași două prezentări:

  • The State of IT Today & Tomorrow – The Digital Revolution - Mihai Tataran

  • Information Technology Today - The Perfect Storm – Ciprian Jichici

Țin să mulțumesc doamnelor profesoare Daniela Zaharie și Aura Danielescu și domnilor profesori Viorel Negru și Jelco Stancov pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Vă așteptăm cu drag!